3 februari 2023

Open

Avond

Ontdek de allerbeste versie van jezelf op het Kempenhorst College in Oirschot

Is het Kempenhorst College dé plek voor jou om de allerbeste versie van jezelf te ontdekken? Op vrijdag 3 februari kun je dat ervaren op onze Open Avond.

Binnenkort volgt meer informatie over onze Open Avond, dus hou deze website goed in de gaten. 

Livestream online Open Avond 2021

Bekijk hieronder de registratie van de online Open Avond van het afgelopen jaar. 

Tijdens de online Open Avond hebben we veel vragen kunnen beantwoorden. Hier vind je alle vragen en antwoorden. Heb je een vraag die er niet tussen staat, stuur dan een mail naar info@kempenhorst.nl.

Voorlichtingsfilm Kempenhorst College

In deze film krijgen jullie een eerste indruk van onze school. Medewerkers en leerlingen geven onder andere informatie over ons eigentijdse onderwijs op maat, de manier waarop we het onderwijs en de begeleiding en ondersteuning in de brugklas hebben ingericht en
de rol van de leercoaches.

Mocht je na het zien van de film en de liveshow nog vragen hebben, stel ze gerust! Dat kan door een mail te sturen naar: info@kempenhorst.nl.

Bekijk nog veel meer!

We hebben nog veel meer leuke filmpjes en vlogs voor jullie gemaakt. Bekijk ze allemaal! Ook vind je op deze website diverse folders en brochures met informatie over onze school!
Veel kijk-, luister- en leesplezier!

Natuurlijk wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school. Bezoek daarom regelmatig deze website.

We heten je van harte welkom op het Kempenhorst College!