3 februari 2023

Open

Avond

Is het Kempenhorst College dé plek voor jou om de allerbeste versie van jezelf te ontdekken? Op vrijdag 3 februari kun je dat ervaren op onze open avond. Je bent van harte welkom van 17.00 tot 21.00 uur. 

Bereikbaarheid

Ongetwijfeld zult u gehoord hebben van de wegreconstructie die plaatsvindt rondom onze school. Deze reconstructie gaat in de toekomst voor meer gemak en veiligheid zorgen. Voor nu is het zo dat we enig ongemak gaan ondervinden. Voor de Open Avond willen we u verzoeken om, indien mogelijk, per fiets te komen. Is dit niet mogelijk, dan is er de mogelijkheid om bij onze school te parkeren. Volg hierbij de instructies van de verkeersregelaars op. 

In overleg met de gemeente is bepaald dat ook het fietspad aan de Kempenweg nog gebruikt mag worden (ondanks de meldingen dat dit vanaf 30 januari gesloten is). De fietspoort aan de Kempenweg zal gewoon geopend zijn. Dit geldt voor fietsers van en naar het centrum van Oirschot. Fietsers richting Oostelbeers en Middelbeers dienen gebruik te maken van de poorten aan de Eikenbussel. De fietsroute via de carpoolplaats achter de BP blijft afgesloten.

Livestream online open avond 2022 terugkijken?

Vorig jaar hebben we de Open Avond vanwege de lockdown digitaal gehouden. Bekijk hieronder de registratie van deze online Open Avond. en vind daarin ook veel antwoorden op vragen van ouders en kinderen. Hier vind je alle vragen en antwoorden van vorig jaar. 

Voorlichtingsfilm Kempenhorst College

In deze film krijgen jullie een eerste indruk van onze school. Medewerkers en leerlingen geven onder andere informatie over ons eigentijdse onderwijs op maat, de manier waarop we het onderwijs en de begeleiding en ondersteuning in de brugklas hebben ingericht en
de rol van de leercoaches.

Mocht je na het zien van de film en de liveshow nog vragen hebben, stel ze gerust op onze open avond of door een mail te sturen naar: openavond@kempenhorst.nl.

We heten je van harte welkom op het Kempenhorst College!