Leerling aanmelden

Vanaf half maart kunt u uw kind online voorinschrijven d.m.v. een inschrijfformulier dat op deze pagina geplaatst wordt. Tijdens dit aanmeldproces kunt u ook een fysiek aanmeldmoment kiezen voor 25, 26 of 27 maart.  Vul ons formulier ook in als u uw kind via het centrale inschrijfsysteem van het regionaal samenwerkingsverband aanmeldt èn u het Kempenhorst College als eerste keuze heeft opgegeven.

Geen loting

De leerlingen en basisscholen krijgen vanuit het samenwerkingsverband Eindhoven/ De Kempen te horen dat ze drie scholen moeten opgeven. Dit heeft te maken met het feit dat verschillende scholen in Eindhoven een loting hebben. Het Heerbeeck en Kempenhorst College hebben GEEN loting, aangezien wij vinden dat alle leerlingen uit onze omgeving een plaats moeten kunnen krijgen in één van onze scholen. Dat wil zeggen dat leerlingen die zich aanmelden voor het Heerbeeck of Kempenhorst College niet uitgesloten kunnen worden van plaatsing (zolang ze voldoen aan de criteria). Voor leerlingen die voor het Heerbeeck of Kempenhorst College kiezen is er daarom geen noodzaak om ook een andere school op te geven.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de aanmelding, dan kun je contact opnemen met Ferry Huijbers via f.huijbers@kempenhorst.nl of 0499 582 160.