Informatie-
avond ouders
24 november

U bent van harte welkom op onze informatieavond op woensdag 24 november. Wij verwelkomen u graag vanaf 19.15 uur in de aula van onze school, de presentaties starten om 19.30 uur.

Maatregelen rondom corona

In verband met de huidige situatie rondom corona vinden alle presentaties (de algemene presentatie en de informatie over de diverse leerwegen) plaats in de aula. Op deze manier beperken we het aantal verplaatsingen in ons gebouw en in de aula is het mogelijk om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Wij verzoeken u om bij verplaatsingen in ons gebouw een mondkapje te dragen.

De presentaties

U krijgt een impressie van onze school, we vertellen u iets over de onderwijskundige en pedagogische visie en u krijgt informatie over de verschillende leerwegen die onze school aanbiedt: 

  • vmbo-basis (leertuin),
  • vmbo-basis/kader
  • vmbo-theoretisch (TOPm).

Natuurlijk is er ook gelegenheid om uw vragen te stellen.

Aanmelden is niet nodig

U hoeft zich niet aan te melden voor de ouderavond van aanstaande woensdag. Wanneer u niet aanwezig kunt of wilt zijn bij de informatieavond aanstaande woensdag, hebben wij daar alle begrip voor.

De presentaties zijn na 24 november ook te vinden op onze website, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen. Op woensdag 19 januari 2022 vindt er een vergelijkbare informatieavond plaats.

Heeft u nog vragen?

Stuur gerust een mailtje naar Rosalie de Kooning via r.dekooning@kempenhorst.nl.